swaba.nl is het virtuele museum met iedere maand een nieuwe foto van Vera Wolterman. Deze pagina: Ruben (juli - december 2009)

swaba.nl - ontwerp: Pascal Wolterman - samenstelling en fotografie: Pascal Wolterman en Evelien Wolterman-Schafstall - alle rechten voorbehouden © Ruben (juli - december 2009)

27 juli 2009
We hebben genoten van de vakantie in Italië. Je deed het prima, die lange reis in de auto! Je bent erg ondernemend en dus moest je heel af en toe even aan het tuigje... brúllen dan dus!
Je vond het wel heel leuk om te dansen in de Mini Disco. En wel op jouw manier: lekker je eigen gang gaan: even dansen, even op onderzoek - daar ging het decor bijna...

27 augustus 2009
Je bent nu écht een grote jongen, want je bent naar een groot bed gegaan: “Nemo-bed..!” Dat was een mooi moment om je speen aan de wilgen te hangen. Bij een groot bed hoort geen speen meer en dat begreep je prima. Wel handig dat je net zo makkelijk naar de kamer van je zus kan lopen..! Gezellig om even bij haar in bed te kruipen. En als je wakker wordt zeg je steevast met je broek onder je arm: “Ik heb goe’te’lapen in ne’Nemo-bed”... ook als het nog lang geen tijd is om wakker te worden...

27 september 2009
Er zijn twee dingen die je mateloos boeien: de maan, en de vuurtoren. Je vond het dan ook prachtig om zo dichtbij de vuurtoren op de foto te gaan. We bezochten Parijs en daar hebben ze een nog veel hogere... eh... vuurtoren..!
In Disneyland genoot je van het “zandkasteel” (Doornroosje’s kasteel) en “Kickey Mouse”. Die moest alleen niet te dichtbij komen.

27 oktober 200927 november 200927 december 2009


Sitemap Moeder Annie
2010, januari-juni 2010, januari-juni Naar de filmzaal Blijf op de hoogte Ruben's stamboom add_to_google_toolbar XML/RSS feed
Google

Add to Google