swaba.nl is het virtuele museum met iedere maand een nieuwe foto van Vera Wolterman. Deze pagina: Ruben (Januari - juni 2009)

swaba.nl - ontwerp: Pascal Wolterman - samenstelling en fotografie: Pascal Wolterman en Evelien Wolterman-Schafstall - alle rechten voorbehouden © Ruben (Januari - juni 2009)

27 januari 2009
De feestdagen zijn weer voorbij. Je komt weer in je dagelijkse ritme, je gaat nog steeds twee dagen per week naar de Blauwe Oester op de Koekiemonstergroep en je bént ook een echte koekie monster; je lust er wel pap van!

27 februari 2009
Je bent altijd vrolijk. Als een echte jongen klim en klauter je graag. Op de foto sta je op de keukentrap om pappa te helpen met klussen. Je mag graag met je eigen hamer en zaag spelen.

27 maart 2009
Hoera, je bent twee jaar. Je bent dit jaar weer niet vergeten; wat een kado's!
We zijn lekker een weekend weg geweest naar Center Parcs, je hebt heerlijk genoten in het zwembad; je bent een echte waterrat.

27 april 2009
Met de paasdagen zijn naar Venlo geweest en daar zagen we dat je al prima kan voetballen; behendig dribbelde je de bal door de grote tuin daar. In de tuin hebben we eieren gezocht en daar wordt je dorstig van en wat roep je dan: “Lettie..!” met andere woorden: je flesje... drinken!

27 mei 2009
We zijn vorige maand naar de Efteling geweest; de fonteintjes vond je het mooist. Je blééf er naar kijken, maar ook de attracties vond je erg leuk.
Bij een bezoek aan vogelpark Avifauna vond je het erg leuk de lori’s te voeren. Je bent gek op dieren, maar alleen als je zus in de buurt is gil je met haar mee en ben je net zo bang.

27 juni 2009
We zijn naar het Studio 100 Zomerfestivalgeweest. Je genoot van het licht en de muziek. Je keek met open mond toen Mega Mindy naar het podium vloog. “Memamimmie hoog!

Sitemap Moeder Annie
2009, juli-december 2009, juli-december Naar de filmzaal Blijf op de hoogte Ruben's stamboom add_to_google_toolbar XML/RSS feed
Google

Add to Google