swaba.nl is het virtuele museum met iedere maand een nieuwe foto van Vera Wolterman. Deze pagina: Ruben (juli - december 2008)

swaba.nl - ontwerp: Pascal Wolterman - samenstelling en fotografie: Pascal Wolterman en Evelien Wolterman-Schafstall - alle rechten voorbehouden © Ruben (juli - december 2008)

27 juli 2008
Je hebt voor het eerst met ons gekampeerd in Duinrell. Je vond het erg leuk je zus en pappa en mamma in de tent te ontdekken als je wakker werd. Het tuigje kwam tot je ongenoegen goed van pas! Luisteren is nog niet aan jou besteed, je gaat graag je eigen gang en wel ver weg!


27 augustus 2008
Zo nu en dan ben je op de Blauwe Oester bij het afscheid nog wel eens verdrietig. Maar je hebt het er erg naar je zin. Alleen slapen doe je daar niet erg lang overdag. Net als thuis ben je geen liefhebber van fruit; je hebt liever een crackertje met smeerkaas. Je houdt meer van worst en een plak kaas dan van zoetigheid.


27 september 2008
Je bent bij het consultatiebureau geweest en je bent weer goed gegroeit: 85 cm lang en je weegt 11,4 kg. Je gaat steeds meer woordjes zeggen: ‘bal’, ‘ik ook’, ‘nog een keer’ en ‘Abba’ (Vera).
Als de voordeur open gaat neem je onmiddelijk de benen. Je bent graag buiten!


27 oktober 2008
Je gaat ontzettend veel kletsen. We verstaan nog niet alles, maar er komen dagelijks woordjes bij! Je bent een beweeglijk mannetje en zit je zus al graag dwars. Alles waar Vera mee speelt, wil jij ook graag en zet het op een gillen als je je zin niet krijgt... Gelukkig spelen jullie ook vaak heel lief samen!

27 november 2008
Je wordt al een echt stoere vent. Praten gaat steeds beter. Inmiddels is de Sint weer in het land; je vindt zijn knechten maar raar. Als ze te dichtbij je komen wordt je daar verdrietig van...

27 december 2008
Toen de Sint op het raam klopte, was je wel even geschrokken, maar al snel begreep je het gevolg van zijn komst: wat een kado's! Toen kwam het volgende feest. Maar wat zagen we? Op Eerste Kerstdag kreeg je de waterpokken. Wat had je een kriebels! De havermout in bad deed wonderen!

Sitemap Moeder Annie
2009, januari-juni 2009, januari-juni Naar de filmzaal Blijf op de hoogte Ruben's stamboom add_to_google_toolbar XML/RSS feed
Google

Add to Google