swaba.nl is het virtuele museum met iedere maand een nieuwe foto van Vera Wolterman. Deze pagina: Ruben (Januari - juni 2008)

swaba.nl - ontwerp: Pascal Wolterman - samenstelling en fotografie: Pascal Wolterman en Evelien Wolterman-Schafstall - alle rechten voorbehouden © Ruben (Januari - juni 2008)

27 januari 2008
Ruben gaat staan! Op 8 januari trok je je op in de box. Nog wat wankel, maar altijd met een grote glimlach!
Tijgeren heb je definitief verruild voor kruipen. En dat kan je met een rap tempo.

27 februari 2008
Genoten van een heerlijk weekje vakantie in Zeeland. Elke dag zwemmen vond je een groot feest. Lekker dobberen in je Nijntje-zwemband en heerlijk spetteren in het warme water van het peuterbadje; je had het prima naar je zin - alleen was slapen een probleem... samen met je zus was het veel te gezellig op één kamer...

27 maart 2008
Hoera... één jaar! Wat wordt je groot! Je bent een vrolijk, maar ondeugend mannetje. Geen kastdeurtje is veilig voor je... zeker die waar je juist níet aan mag komen.

27 april 2008
Net één jaar en wat doe je nu? Je loopt al los! Na de eerste wankele stapjes ben je in een paar weken tijd al niet meer bij te houden. Blijf je wel nog even ons kleine mannetje?

27 mei 2008
Je bent een pretletter maar ook een kleine driftkop! Als het niet gaat zoals je wilt... berg je dan maar! Je bent dan niet snel op andere ideŽen te brengen. Vaak brengt je slaapje weer rust; meestal nog twee keer op de dag, maar soms nog maar één keer en dan slaap je wel lekker lang, om weer vrolijk als altijd je bedje uit te komen.

27 juni 2008
We zijn op vakantie geweest naar Duitsland. Daar heb je heerlijk gespeeld en gezwommen. Als je iets wil roep je onmiddellijk “mamma!” en als iemand aanstalte maakt te vertrekken weet je niet hoe snel je naar de deur moet gaan of je jas te pakken om met “mee! mee!” je bedoelingen kenbaar te maken.

Sitemap Moeder Annie
2008, juli-december 2008, juli-december Naar de filmzaal Blijf op de hoogte Ruben's stamboom add_to_google_toolbar XML/RSS feed
Google

Add to Google